ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

– Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με την παράδοση των προϊόντων στην πόρτα σας.

Το κόστος της αντικαταβολής ορίζεται στα 2,5€.

Για παραγγελίες άνω των 100€ δεν υπάρχει κόστος αντικαταβολής.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή υποστηρίζεται αποκλειστικά μέσω courier και αφορά προϊόντα περιορισμένου βάρους και όγκου. Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

– Από όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε την προεξόφληση της παραγγελίας σας στoν τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Κατόπιν της κατάθεσης είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο e mail της εταιρείας info@stayathome.gr.

Στην περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης εάν δεν λάβουμε την πληρωμή εντός 5 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα και θα ενημερωθείτε μέσω e mail.

EUROBANK

0026.0281.74.0201162000

IBAN: GR2602602810000740201162000

VELMAHOS ALL ABOUT HOME GREEK BRANCH

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

– Όλοι οι προορισμοί στην Ελλάδα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

Χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον χώρο μας στην Αγία Παρασκευή, Λ. Χαλανδρίου 31, Τ.Κ. 15343. Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημέρα που θα είναι έτοιμη για παραλαβή.

 

** Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 150€ και για χειροποίητες κατασκευές είναι απαραίτητα η προκαταβολή  του 50% του ποσού με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους επιθυμείτε.