Μπορώ να δω όλα τα προϊόντα που έχετε στο e-shop σε κάποιο φυσικό κατάστημα;

Λόγω της μεγάλης γκάμας των προϊόντων μας, δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα έχουμε όλα στο φυσικό κατάστημα. Υπάρχουν επιλεγμένοι κωδικοί προς δειγματισμό οι οποίοι ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σε κάθε περίπτωση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω τα προϊόντα που έχω παραγγείλει;

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, τον όγκο της παραγγελίας, την διαθεσιμότητα των προϊόντων από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές μας, τον χρόνο κατασκευής των χειροποίητων επίπλων Βέλμαχος, την πόλη παράδοσης.

Η εταιρεία μας κάνει κάθε προσπάθεια ώστε οι παραγγελίες να παραδίδονται εντός 3 με 12 ημερών. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όπου κάποιος απρόβλεπτος παράγοντας καθυστερήσει την παράδοση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.

Μπορώ να επιλέξω διαφορετική διάσταση στα έπιπλα μου από αυτήν που αναγράφεται στο e shop;

Στα χειροποίητα έπιπλα Βέλμαχος  μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε διάσταση ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Τα έπιπλα και τα διακοσμητικά του σπιτιού μου έχουν συγκεκριμένες αποχρώσεις, μπορώ να παραγγείλω έπιπλα που να ταιριάζουν;

Στα χειροποίητα έπιπλα Βέλμαχος υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του χρώματος στις δικές σας ανάγκες. Επίσης η εταιρεία μας σας παρέχει την δυνατότητα να συμβουλευτείτε τους έμπειρους διακοσμητές μας, ώστε μαζί να δημιουργήσετε έναν χώρο ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή ενός επίπλου;

Ο απαιτούμενος χρόνος κατασκευής εξαρτάται από τον βαθμό δυσκολίας του επίπλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα έπιπλά μας κατασκευάζονται μέσα σε 5 με 10 εργάσιμες ημέρες.

Υπάρχει χρέωση για την αποστολή των προϊόντων μου;

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις αποστολής πατώντας εδώ.