Δημιουργικότητα

Αν σκοπεύετε να αλλάξετε επίπλωση στον οικιακό/ επαγγελματικό σας χώρο ή την ξενοδοχειακή σας μονάδα αναλαμβάνoυμε εξ’ολοκλήρου την μελέτη του χώρου σας Δωρεάν. Είτε πρόκειται για νότα μικρής ανανέωσης, είτε για μία εντελώς καινούρια πνοή στον χώρο σας, θα αφιερώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο για τον πρωτότυπο σχεδιασμό του, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός μοναδικού χαρακτήρα.

Σας προτείνουμε έναν νέο, ευέλικτο και μοντέρνο σχεδιασμό με βάση την αισθητική, την λειτουργικότητα και την καινοτομία, σχεδιάζοντας χώρους προσανατολισμένους στις ανάγκες σας, δίνοντας ταυτόχρονα πολλαπλές λειτουργικές λύσεις.

Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται για το άριστο αποτέλεσμα απο πλευράς αισθητικής αλλά και από πλευράς ποιότητας καθώς όλα τα προϊόντα είναι επώνυμα και συνοδεύονται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχων. Με συνέπεια στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος, αξεπέραστη ποιότητα και συνεχή υποστήριξη, διαμορφώνουμε μοναδικές διακοσμητικές προτάσεις.

Σχεδιασμός

01. Χρονοδιάγραμμα

Προτεραιότητα μας είναι η συνέπεια, έτσι φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε και να παραδίδουμε κάθε έργο μας στο επιθυμητό χρονικό διάστημα που έχει οριστεί από την αρχή της κάθε συνεργασίας. Με την σωστή οργάνωση, μελέτη και επίβλεψη δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για το παραμικρό καθώς το έμπειρο συνεργείο μας ελέγχει την κάθε λεπτομέρεια.

02. Ποιότητα

Η εμπειρία  30 χρόνων, στον τομέα του επίπλου και της διακόσμησης μπορεί να εγγυηθεί για το άριστο αποτέλεσμα  αλλά και  την μοναδικότητα της αισθητικής που θα αποκτήσει ο χώρος σας. Όλα μας τα προϊόντα είναι επώνυμα και συνοδεύονται απο τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχων. Επενδύστε σε διαχρονικά χειροποίητα κομμάτια.

03. Υποστήριξη

Φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας και  να σας παρέχουμε υποστήριξη, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Παρέχουμε after sales services για συντήρηση ή επιδιόρθωση  ζημιών.Οι εγγυήσεις μας ωστόσο είναι πολυετείς και για πολλές κατασκευές να φτάνουν μέχρι και τα 15 χρόνια. Έτσι μπορείτε να είστε πάντα ασφαλείς και σίγουροι που μας επιλέξατε.

04. Αποτέλεσμα

Η τεχνικά άρτια και ολοκληρωμένη  παράδοση του κάθε έργου, αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητά μας. Η ικανοποίηση που μας δίνει το χαμόγελο σας  μέσα απο την συνεργασία μας, μας ωθούν να δημιουργούμε ακόμη περισσότερο ευφάνταστους, μοναδικούς χώρους που στεγάζουν τα όνειρα σας. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και σας ευχαριστούμε για την προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια.

Έχετε κάποια ερώτηση ;

Η ικανοποίησή σας καθορίζει την επιτυχία μας