Οι χρεώσεις μας είναι για το σύνολο της παραγγελίας και όχι για κάθε αντικείμενο ξεχωριστά και έχουν ως εξής:
Εντός Αττικής
Μέχρι 2 κιλά 2,9€ και για κάθε επιπλέον κιλό 0,8€
Υπόλοιπη Ελλάδα,
Μέχρι 2 κιλά 3,80 € και για κάθε επιπλέον κιλό 1 €
Εξωτερικό
Μέχρι 2 κιλά 25€ και για κάθε επιπλέον κιλό 5€
Το κόστος Αντικαταβολής ορίζεται στα 2,5€
Για παραγγελίες προϊόντων ΑΝΩ των 100€  ΔΕΝ  υπάρχει χρέωση στα μεταφορικά ΟΥΤΕ στην αντικαταβολή [εκτός προσφορών]. Η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου. Ισχύει για αγορές εντός Αττικής και για αγορές εκτός Αττικής η δωρεάν μεταφορά ισχύει μέχρι το πρακτορείο (της Αθήνας) από όπου θα φύγει το προϊόν για τον προορισμό του.
Εάν επιθυμείτε την μεταφορά των προϊόντων σε όροφο υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης, και το επιπλέον κόστος, το οποίο διαφοροποιείτε κατά περίπτωση, επιβαρύνει τον πελάτη.
*Για αντικείμενα βάρους άνω των 30 κιλών δεν ισχύει η παραπάνω προσφορά , η μεταφορά – παράδοσή τους γίνεται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται κατόπιν συνεννοήσεως.
*Σε περίπτωση αντικαταβολής απαιτείται προκαταβολή, 50% του συνολικού ποσού, για παραγγελίες άνω των 150€. [ Σε περίπτωση που το προϊόν είναι σε προσφορά απαιτείται η προκαταβολή να είναι το 50% του προϊόντος χωρίς την έκπτωση, δηλαδή το 50% της αρχικής τιμής ]
*Η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου.
*Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν χρωματικές διαφορές στις φωτογραφίες των επίπλων.
* Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει στην διαθεσιμότητα αναγράφει “προ παραγγελία” πριν την κατάθεση των χρημάτων παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τον έλεγχο της ακριβούς ημερομηνίας παράδοσης